RobertsWonderstad algemene Informatie en voorwaarden voor 2020

Mensen die bij RobertsWonderstad.nl iets bestellen gaan akkoord met de onderstaande informatie/voorwaarden. Wij zijn alleen een webshop en hebben geen fysieke winkel.
Het is ook alleen mogelijk uw bestelling te plaatsen via de webshop, op aanvraag buiten de webshop om is niet mogelijk.

Verzenden
Bestellingen worden met Post NL verzonden. De kosten voor pakket post met een maximaal gewicht van 10 kg, bedraagt € 7,95 (inclusief werktijd en verpakking kosten)
voor brievenbuspost bedraagt (v.a.) € 1,50 (inclusief werktijd en verpakking kosten)
Let op! Aan de hand van het gewicht van uw bestelling kan de verzendkosten hoger zijn
Boven de 10 kg wordt het € 24,95 (inclusief verpakking)
Binnen Hoogkarspel bezorgen
wij gratis Uw bestelling bij een order vanaf € 3 euro

Retourneren
is uitsluitend mogelijk indien de producten compleet zijn. Retourneren kan alleen binnen 14 dagen naar aankoop van het product. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening, met uitzondering wanneer het verkeerde product is geleverd. In dit laatste geval zullen wij de gemaakte verzendkosten en de kosten van het artikel vergoeden nadat de bestelling bij ons retour is binnengekomen.

Probleem met bestelling
Bij RobertsWonderstad doen we er alles aan om uw bestelling zo goed mogelijk af te handelen. Als er toch een probleem is met uw bestelling, neem dan direct contact met ons op. Doe dit bij voorkeur door ons een e-mail te sturen met uw naam, order nummer en een duidelijke omschrijving van het probleem. info@robertswonderstad.nl
Het verzamelen van uw bestelling is mensenwerk. Daarbij worden soms fouten gemaakt. Hierdoor kan het gebeuren dat er iets in uw bestelling ontbreekt, of de verkeerde maat is geleverd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we proberen dat zoveel mogelijk te voorkomen. Als wij de juiste onderdeel(en) ook niet meer op voorraad hebben, betalen we het geld terug dat u teveel heeft betaald. Ook horen we graag welke onderdelen u verkeerd heeft binnen gekregen i.v.m. de voorraad op onze webshop. Deze kunnen wij dan aanpassen om andere klanten niet teleur te hoeven stellen.

Betalen
Uw bestellingen dient u (altijd) vooraf te betalen op NL39ABNA0438603109 t.n.v. R. Nanninga onder vermelding van het bestelnummer welke u krijgt op het moment van plaatsen van een bestelling. Na ontvangst van uw betaling gaan wij uw bestelling binnen enkele dagen verzenden.
Uw bestelling wordt 3 dagen gereserveerd. Daarna ontvangt u een betalingsherinnering.
Mocht de betaling dan na 3 dagen nog niet binnen zijn, dan beschouwen wij de bestelling als geannuleerd.

Levertijd
Is binnen 3 tot 14 dagen. (mits het erg druk is of tijdens de feestdagen dan kan het langer zijn)
maar dan laten wij u dit weten.

Kortingscode voor korting bij uw bestelling.
Soms heeft RobertsWonderstad ook een kortingsactie. Bijvoorbeeld tijdens Sinterklaas.
Let Op! Gebruikt u de code niet bij het bevestigen van uw order, dan kan de korting niet achteraf verwerkt worden en betaald u de prijs die op mijn site vermeld staat. U bent dus zelf verantwoordelijk dat u de code gebruikt.

Contact
E-mail: Info@robertswonderstad.nl Website: www.robertswonderstad.nl(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Meer over mij

          (Klik hier)
 

plus & min punten

Betrouwbaar
Goede Klantenservice
Goed assortiment
Geen fysieke winkel

Agenda

geen punten

© 2013 - 2020 robertswonderstad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel